Mijn account

Wanneer je producten wilt bestellen op onze website kun je kiezen om je te registeren als klant of als distributeur. Om je te registeren als klant klik je rechts bovenin op 'Inloggen/aanmelden' en klik je vervolgens op 'Maak een account aan'. Om je te registeren als distributeur klik je rechts bovenin op 'Word distributeur'.

Om producten via onze website te bestellen vragen we je om een klantaccount aan te maken. Met een klantaccount heb je direct toegang tot je bestelgeschiedenis, facturen en trackinginformatie, waardoor het beheren van je aankopen efficiƫnter wordt. Naast deze voordelen is het bij ons ook van belang voor het koppelen van klanten aan een van onze distributeurs. De kans is namelijk groot dat je ons hebt leren kennen via mond tot mondreclame, en hier belonen wij onze distributeurs voor. Maar geen zorgen, jouw gegevens zijn bij ons in goede handen. Voor meer informatie, zie onze privacy policy.

Wanneer je jouw gegevens wilt wijzigen, zoals bijvoorbeeld het standaard verzendadres, kun je dit doen wanneer je bent ingelogd in jouw account. Klik rechts bovenin op 'Gegevens' en vervolgens ga je naar de pagina 'Persoonlijke informatie'.

Het kan gebeuren dat je je wachtwoord bent vergeten, geen zorgen, we helpen je dit op te lossen. Klik rechts bovenin op 'Inloggen/aanmelden' op onze website. Klik links op 'Gegevens vergeten'. Voer het emailadres in van het account waarvan je het wachtwoord bent vergeten en klik op 'Wachtwoord opvragen'. Controleer vervolgens je e-mail voor de instructies voor het resetten van je wachtwoord. Volg de instructies en kies een nieuw wachtwoord. Nadat je je wachtwoord hebt gereset, kun je inloggen op je account met je nieuwe wachtwoord.
Mocht je problemen ondervinden of geen e-mail hebben ontvangen (controleer ook je spam), neem dan contact op met ons hoofdkantoor. We helpen je graag om weer toegang te krijgen tot je account.

Wat leuk dat je je wilt aansluiten als distributeur van Beyuna. Je kunt gemakkelijk jouw klantaccount omzetten naar een distributeur account. We vragen je om nog wat extra gegevens in te vullen. Zorg ervoor dat je ingelogd bent in jouw klantaccount. Rechts bovenin klik je vervolgens op 'Word distributeur'. Je ziet hier met welk account je bent ingelogd en we vragen je om dit te bevestigen. Hierna volg je de stappen van het aanmeld proces, rond je jouw startorder af en krijg je het startpakket thuisgestuurd!

Neem contact op met Yuna