Academy

Training is erg belangrijk als je actief bent in een netwerkmarketing bedrijf. In de Beyuna Academy deel je samen met je collega-ondernemers inzichten, inspiratie en werk je een strategie uit om jouw doelen te bereiken. Samen werk je aan elkaars succes. Om lid te worden van de Beyuna Academy log je in als distributeur en klik je op 'Dashboard'. Vervolgens klik je op 'Lidmaatschap' en kun je hier bij 'Professional' lid worden van de Beyuna Academy.

Wanneer je een ticket hebt gekocht voor een van onze evenementen, word jouw toegangscode geactiveerd voor dit event. Je kunt deze QR-code scannen bij de ingang van elk evenement. Je vindt deze code in de Beyuna App of op de pagina 'Persoonlijke informatie'.

Als je lid bent van de Beyuna Academy, wordt er maandbedrag automatisch afgeschreven. Het rekeningnummer waar de eerste betaling mee werd voltooid, is leidend voor de afschrijving van de volgende maanden. Je vindt de betaalgegevens via de pagina 'Lidmaatschap'.

Het kan natuurlijk voorkomen dat een betaling mislukt, doordat er onvoldoende saldo op de rekening staat of omdat de creditcard is verlopen.
Wanneer dit het geval is, kun je via de pagina 'Lidmaatschap' de betaling afronden. Onderaan bij 'Betalingen' zie je de status van elke maandelijkse betaling. Klik op 'Betalen' bij de maand waarbij de betaling is mislukt.
Zolang de ontbrekende maand niet betaald is, kun je geen gebruik maken van de faciliteiten van het Beyuna Academy lidmaatschap.

Het rekeningnummer waar de eerste betaling mee werd voltooid, is leidend voor de afschrijving van de volgende maanden. Wanneer je dit rekeningnummer wilt wijzigen kan dat via de pagina 'Lidmaatschap'.

Wanneer je een Beyuna Academy Professional lidmaatschap afsluit, kun je binnen de eerste 90 dagen jouw abonnement op elk moment stopzetten via de pagina 'Lidmaatschap'. Wanneer de eerste 90 dagen voorbij zijn, loopt het abonnement door tot 12 maanden. Na deze 12 maanden kun je het lidmaatschap per maand opzeggen.

Neem contact op met Yuna