Inhoudsopgave
Deel

Loïs Ramselaar

Testimonials
Loïs Ramselaar

Mijn naam is Loïs Ramselaar. Ik heb een achtergrond in de reclamewereld. Door mijn gezondheid besloot ik een aantal jaar geleden het roer om te gooien en pakte ik de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach op. Momenteel werk ik als leefstijl- en burn-outcoach vanuit mijn vitaliteitsstudio in Amersfoort. Ook geef ik vitaliteitstrainingen aan bedrijven.

Testimonial

Tijdens mijn opleiding kwam ik in aanraking met Beyuna. Mijn gezondheid was op dat moment kwetsbaar. Ik had veel uiteenlopende klachten die de reguliere zorg maar niet kon verklaren. Inmiddels was ik alweer jaren op zoek naar een diagnose. Nadat ik een Weet wat je eet-presentatie had bijgewoond, was ik in shock. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar in werkelijkheid stopte ik mijn lichaam vol met belasting. Mijn doel was juist om mijn lichaam zo min mogelijk te belasten en weer gezond en energiek te worden!

Via de alternatieve zorg kreeg ik uiteindelijk de diagnose Lyme. Ik begon met mijn behandelingen en begon ook de producten van Beyuna te gebruiken. In eerste instantie begon ik met Beyuna om de producten voor mezelf goedkoper te maken. Ik merkte snel positieve effecten en uiteindelijk mooie resultaten. Ik besefte dat ik deze mogelijkheid ook aan anderen wilde bieden. Toen ik het verdienmodel zag, hoefde ik niet lang na te denken. In het verleden moest ik mezelf door mijn gezondheid langdurig ziekmelden en hierdoor verloor ik mijn baan. Ik zag mijn inkomen bijna halveren en dit zette me aan het denken. Ik ging altijd voor veiligheid, maar ik realiseerde me dat een baan in loondienst helemaal niet zo veilig is als dat het lijkt. Ik wilde nooit meer in een uitkeringssituatie terechtkomen.

Inmiddels ben ik al bijna twee jaar distributeur, waarvan het afgelopen jaar actief. Door lid te worden van de Academy en het fijne samenwerken met collega’s, begint mijn organisatie vorm te krijgen en groeit mijn klantenbestand. Mijn doel is om op korte termijn (ik ben er bijna!) het hoogste kortingspercentage te bereiken en zo snel mogelijk een volledig extra inkomen op te bouwen. Ik zie het als mijn missie om anderen te begeleiden naar een gezonde leefstijl en actief bij te dragen aan financiële onafhankelijkheid voor meer mensen. Hoe meer ik met Beyuna bezig ben, hoe enthousiaster ik word. Deze missie wil ik graag delen met anderen.

Momenteel volg ik een opleiding tot ademcoach, en mijn ambitie is om deze kennis te combineren met voedingssupplementen. Ook kriebelt het voor mij om locatie-onafhankelijk te gaan werken. Voordat ik last kreeg van gezondheidsproblemen, heb ik veel gebackpackt. Wie weet wat de toekomst gaat brengen. Ik laat vooralsnog alles open.

Tot slot wil ik graag benadrukken hoe blij ik ben met het Beyuna-netwerk. Het heeft mij enorm geholpen en daar ben ik iedereen nog iedere dag dankbaar voor!

"Hoe meer ik met Beyuna bezig ben, hoe enthousiaster ik word. Deze missie wil ik graag delen met anderen."
Loïs Ramelaar Leefstijl- en burn-outcoach