Inhoudsopgave
Deel

Joost en Liz Boers

Testimonials
Joost en Liz Boers

Wij zijn Liz Boers-Maynard (55 jaar) en Joost Boers (54). We zijn sinds de oprichting van Beyuna actief met het bedrijf. Liz heeft een achtergrond in de financiële wereld en is daarin nog actief. Doordat ze op een boerderij is opgegroeid ziet ze het effect van voeding op dieren. Joost heeft een achtergrond in verschillende media. Daardoor zag hij juist het potentieel van online en internationaal ondernemen - en hoeveel werk het is om zelf een website te onderhouden. Dat is werk dat Beyuna ons uit handen neemt, waardoor we ons kunnen focussen op wat we leuk vinden: werken met mensen.

Testimonial

We zijn gestart met Beyuna omdat we altijd een eigen bedrijf wilden hebben en daarmee samen iets willen opbouwen. We zochten ook een inkomen dat we naast ons werk kunnen opbouwen. Dit bleek voor Joost een goede beslissing toen hij door zijn werkgever een keer 'te duur' werd verklaard. En naar de toekomst: het inkomen met Beyuna vertrouwen we meer dan een pensioenpot. Dat betekent dan te vaak 'meer tijd, minder geld'. Een slechte combinatie die we graag omdraaien. Goed leven betekent ook dat je daarvoor de middelen hebt. En dat je dat kunt delen met de mensen op je heen.

Onze ouders en familie ervaren ook enorme baat van Beyuna en zij hebben hun gezondheid verbeterd. Ondanks dat we de ouders van Liz twee jaar niet hebben gezien zagen ze er jonger en beter uit. Dat zou je in deze tijden niet verwachten. Dan kunnen we ook hen meenemen op onze reis in het leven met veel activiteiten die ons én de mensen om ons heen aan het hart liggen.

Beyuna heeft ons de mogelijkheid gegeven met topproducten onze gezondheid enorm te verbeteren. De Beyuna producten zijn de Rolls-Royce op het gebied van supplementen. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze voorop lopen in de markt. Daarnaast steekt het zakelijk model uit boven andere netwerkmarketing modellen. We ervaren daarbij grote meerwaarde in de Beyuna community: de Academy, de samenwerking met collega's - zowel in ons eigen team als in de regio en zelfs internationaal. Denk daarbij aan de presentaties die we geven in Het Gooi, en online voor Engelstalige collega's. We hebben nu business partners in ons team die we een paar jaar geleden nog helemaal niet kenden én we zien ze groeien. Daarnaast is het gevoel dicht bij de eigenaren en de professionele staf van Beyuna te staan, bijvoorbeeld, de samenwerking tijdens de Engelstalige presentaties die Liz met andere collega's geeft.

We waarderen die binding ook met de super evenementen die Beyuna organiseert. Steeds een warm weerzien met uitwisseling van kennis die er binnen de hele community is. En natuurlijk de incentives die we intussen vaak mochten meemaken. Van helikoptervluchten via diners tot een dagje op Zandvoort racen of de auto goed te beheersen - ze creëren een speciale band. Heel speciaal vonden we de awards voor onze omzetten en inkomsten. En dat uiteraard ook met ons team en alle collega's die ons ook uitdagen en op nieuwe ideeën brengen!

De toekomst betekent voor ons een groot deel lifestyle en het creëren van een grote lokale, regionale groep met 250 mensen die €3.000 extra gaan verdienen. We vinden het enorm belangrijk die lifestyle te promoten: gezondheid, beweging en ondernemen met mensen die dicht bij je staan. Dat geldt voor zowel Nederland maar we willen dat zeker ook in Engeland brengen - dat is immers de 'thuishaven' van Liz. Het 'Team UK' waar we nu mee werken zal dan ook zeker groeien! We kunnen dan tegelijkertijd zelf kiezen hoe we ons leven vormgeven: internationaal wonen, reizen en werken en over drie tot vijf jaar kiezen welke activiteiten we ondernemen. Die onafhankelijkheid kun je autonomie noemen en zorgt voor een toekomstbestendige basis.

"De Beyuna producten zijn de Rolls-Royce op het gebied van supplementen en het zakelijk model steekt uit boven andere netwerkmarketing modellen. "
Joost en Liz