Inhoudsopgave
Deel

Bas en Fabiënne Mulder

Testimonials
Bas en Fabiënne Mulder

Wij zijn Fabiënne (31) & Bas Mulder (37) en we zijn woonachtig in het mooie Zeeuwse Goes. Fabiënne heeft een achtergrond als verpleegkundige en Bas als tennisleraar en evenementenorganisator. Samen hebben wij een switch gemaakt en we runnen nu een praktijk in holistische gezondheid, waarbij de supplementen van Beyuna een essentieel onderdeel zijn van onze aanpak.

Testimonial

Bas: “Ik slik sinds 2004 voedingssupplementen, maar heb nooit de juiste gevonden die doen wat ze moeten doen, namelijk bloedwaarden verhogen en fysiek of mentale klachten wegnemen. Zo had ik in 2017 diverse klachten en kwam ik Laura en Rob tegen bij een tennistoernooi. Zij gaven mij het product Flx en ik was stomverbaasd toen ik binnen twee weken van mijn klachten af was. Daar wilde ik natuurlijk meer van weten en zo zat ik een paar weken later aan de keukentafel bij een warme markt, waarbij zowel de producten als de business werden uitgelegd. Ik was getriggerd en ook één van de bekende sceptici, omdat ik al zo lang supplementen gebruikte. Dus ik heb mijn bloed laten prikken en vervolgens een jaar lang producten gebruikt om te meten wat er gebeurde. En verrek, de waarden gingen omhoog! Het businessmodel vond ik direct al interessant, mede vanwege ervaring met andere MLM-bedrijven. Na de resultaten was het dan ook een no-brainer om de website aan te maken. Een paar maanden later heb ik mijn grote bestelling gedaan en ben ik Jupiter geworden.”

Fabiënne: “Voordat ik Bas leerde kennen was ik mij al wel bewust van dat ik mij wilde gaan verdiepen in voeding en suppletie, omdat ik meerdere keren per week flink aan het sporten was. Daarnaast had ik zelf ook klachten, waardoor mijn energie enorm afnam (kwam ik achteraf pas achter). Toen kwam de welbekende vraag: “Maar wat moet ik dan nemen en van welk merk?”. In die tijd leerde ik ook Bas en de producten van Beyuna kennen en ook mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon en daar ben ik, tot op de dag van vandaag, nog steeds erg dankbaar voor! Eind vorig jaar heb ik de keuze gemaakt om te stoppen als verpleegkundige, omdat ik niet meer achter alle gedachtengangen kon staan. Ik wil mensen oprecht helpen met een betere gezondheid, maar kon dat niet meer in de ‘reguliere’ gezondheidszorg. Ik ben niet zoals Bas gelijk ingestapt als Jupiter, maar heb dit doel afgelopen jaar binnen 12 maanden bereikt.”

Wij gunnen iedereen de kans die wij hebben gekregen, want wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder Beyuna. Alle mooie mensen die we hebben mogen ontmoeten en nog steeds ontmoeten, de inkomsten die het te bieden heeft en de zuivere producten die je met een gerust hart iedereen kan aanraden. Wat wil je nog meer?

In de toekomst willen wij ervoor zorgen dat Beyuna minimaal 80% van ons inkomen wordt en dat we de praktijk voor de overige 20% kunnen vullen. Dit is een vijfjarenplan en wij zijn hard op weg om dit doel te bewerkstelligen! Inmiddels organiseren wij ook, samen met een team, meerdere meetings in de maand verdeeld over het land. Meer mensen bewust maken van alle kennis die wij hebben, waarbij we de passie en missie met elkaar delen. Mooier kan het niet!

"Wij gunnen iedereen de kans die wij hebben gekregen, want wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder Beyuna. "
Bas & Fabiënne Praktijk in holistische gezondheid