Inhoudsopgave
Deel

Allegonda Nagel

Testimonials
Allegonda Nagel

Ik ben Allegonda Nagel, 51 jaar, en moeder van drie kinderen. Ik ben nu zes jaar massagetherapeut in mijn eigen praktijk aan huis. Sinds ruim twee jaar werk ik nu met Beyuna. Het is een mooie aanvulling en verandering in mijn praktijk, niet alleen omdat ik zie dat klanten herstellen, maar ook omdat ikzelf persoonlijk ben gegroeid.

Testimonial

Samen met mijn man runnen wij al 15 jaar een prachtig gevelrenovatiebedrijf, inmiddels met gemiddeld 40 á 45 werknemers. In mijn massagepraktijk richt ik me voornamelijk op diepere problemen in het bindweefsel. Hiervoor gebruik ik mijn handen, speciale tools en lichttherapie. Dit alles combineer ik met voedings- en leefstijladviezen, evenals supplementaanbevelingen. De combinatie van deze factoren is erg krachtig en zorgt voor zeer snel herstel. Het is echt dankbaar werk.

Toen ik 42 jaar was, ben ik begonnen met omscholen. Ik ben van start gegaan met de opleiding sportmassage, gevolgd door vele andere cursussen. In 2018 ben ik naar Los Angeles gereisd om speciale bindweefselmassage-technieken te leren bij het ASTR Institute. Deze methodes gebruik ik bijna bij elke behandeling. Problemen zitten vaak diep in het bindweefsel, en deze methode maakt het gemakkelijker om ze op te lossen.

Hoe ben ik dan bij Beyuna terechtgekomen? Gerianne, ook distributeur bij Beyuna, kwam langs in de praktijk voor een massagebehandeling. Na de behandeling gaf ik haar een pot magnesium mee, zoals ik dacht dat goed was. Ongeveer anderhalf jaar later kwam Gerianne terug met diezelfde pot magnesium en ze wilde me graag vertellen wat er eigenlijk mis was met die pot. Ze was in aanraking gekomen met Beyuna en vond dat ze dit met mij moest delen. Na haar verhaal voelde het alsof de grond onder me wegzakte. Ik, die altijd met voeding en gezondheid bezig was en altijd anderen wilde helpen, bleek onbedoeld supplementen te verkopen die schadelijk konden zijn. Dit moest ik echt even laten bezinken en de week erna ben ik nog behoorlijk van slag geweest. De eerstvolgende mogelijkheid ben ik meegegaan naar een presentatie in Surhuisterveen. Hoewel ik aanvankelijk mijn eigen producten eerst nog wilde verdedigen, liet ik dat al snel los. Na die avond was ik super enthousiast en kon ik nauwelijks slapen vanwege alle informatie die ik had gekregen. Op dat moment heb ik meteen besloten dat ik hiermee moest gaan werken en dit moest gaan doen.

In mijn praktijk heb ik al mijn andere supplementen meteen weggegooid. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om iets te verkopen dat mensen ziek zou kunnen maken. Ruim 6 maanden later behaalde ik de positie van Jupiter. Mijn motivatie was dat als Gerianne in 7 maanden Jupiter kon worden, ik dat ook kon. Ik volgde alle goede adviezen van haar en van andere collega’s op en groeide snel door naar de hoogste positie.

Het interessante is dat Gerianne startte met €250,- en groeide door mensen aan te brengen, terwijl ik groeide door producten te verkopen. Het mooie is dat je dus op verschillende manieren kunt groeien bij Beyuna. Mijn doel is om dit jaar 5 mensen aan te brengen en hen goed te begeleiden, omdat ik zie dat daar de kracht ligt. Het goede coachen van iemand leidt tot groei van je team. Mijn korte termijn doel is om 10.000 PGV te bereiken, en mijn lange termijndoel is om maandelijks 10.000 euro te verdienen. Daarna zal ik mijn doelen opnieuw evalueren. Als ik dat heb bereikt kan ik mensen nog sneller en gemakkelijker laten kennismaken met Beyuna, zodat ze gaan herstellen, enthousiast worden en zelf met Beyuna aan de slag kunnen gaan. Tegenwoordig is het essentieel om preventief met je gezondheid aan de slag te gaan, als je gezond oud wilt worden. Mijn missie is dan ook om mensen daarvan bewust te maken.

Ik zie veel overeenkomsten tussen ons eigen bedrijf en Beyuna, zoals hard werken, goede verdiensten, een goede sfeer, wederzijdse hulp, leuke feestjes voor het personeel, groeimogelijkheden en trots kunnen zijn op waar je werkt en op wat je doet. Ik ben erg blij dat ik met Beyuna werk en dat Beyuna ook voor mij werkt. De afgelopen twee jaar behoren tot een van de gelukkigste jaren van mijn leven, vooral vanwege mijn persoonlijke groei en de collega’s om me heen. Ik doe nu dingen die ik nooit had kunnen dromen dat ik ze ooit zou doen. Hiervoor wil ik daarom Paul ook bedanken, omdat hij me steeds aanspoort om stappen te zetten.

Enkele tips die ik kan geven, die vaak ook al worden genoemd:

  • Blijf doorgaan, echt waar. Je zult misschien vast wel eens denken dat het niet gaat lukken, maar geloof in je eigen kracht en laat je niet ontmoedigen door tegenslagen of het gebrek aan direct enthousiasme van anderen.
  • Neem je partner mee naar een presentatie en laat hem/haar het verhaal horen. Dit heeft bij mij heel goed gewerkt.
  • Zorg ervoor dat je snel de informatie krijgt en bezoek zoveel mogelijk de presentaties.
  • Word een Professional member van de Beyuna Academy. Sinds ik lid ben geworden, ben ik enorm gegroeid. Je krijgt daar goede coaching, tips en trucs. In het begin vond ik het lastig om op maandagochtend vrij te nemen, maar nu zie ik echt de meerwaarde en wil ik het niet meer missen.
"De afgelopen twee jaar behoren tot een van de gelukkigste jaren van mijn leven, vooral vanwege mijn persoonlijke groei en de collega’s om me heen. "
Allegonda Nagel Massagetherapeut